Banta utan att svälta

De största misstagen som görs vid vikt minskning är att man svälter och går runt hungrig hela dagarna.
Väljer man bort rätt saker, och lägger till kost med låg kalori halt istället, så slipper man detta.
Exempel 1:
Kebab 100g = 20-30% fett, ca 350-450 kalorier
Kyckling filé 100g = 2-3% fett, ca 80-115 kalorier
Man kan alltså äta 500g kyckling med samma kalori mängd som i 100 g kebab.
Vad väljer du?
Exempel 2:
Ris/Pasta 100g = 250-350 kcal
Potatis 100g = 60-70 kcal
100g Ris/Pasta = 500g potatis
Det handlar alltså mer om ett val snarare än att svälta.

Kommentarer
Postat av: julia

Fiiin blogg!!

2010-03-09 @ 12:17:41
URL: http://gulljulls.blogg.se/
Postat av: Visan

Ja smart! Ska du bara banta eller går du på diet nu ett tag? :)

2010-03-11 @ 11:37:03
URL: http://visansgoda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack Julia!



Visan: Vet inte vad som är rätt begrepp, eller vad det är för skillnad på banta och dieta, men jag räknar kalorier, proteiner och fett dagligen, och håller mig på en nivå där jag tappar vikt, men samtidigt så försöker jag bibehålla muskelmassa.



2010-03-11 @ 19:42:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0